maanantai 31. joulukuuta 2012

Veli reissaa...

 
Mami on päättänyt ottaa vinkistä vaarin. Fyssari ja eläinlääkäri ovat sanoneet, että poikaa pitää viedä ja tuoda erilaisiin paikkoihin, ettei poika traumatisoituisi leikkauksista. Mamihan on päättänyt raahata HOOta vaikka maailman ääriin. Aiemmissa postauksissa onkin ollut juttua Velin papista, maailmanmatkaaja, puolais-turkulaisesta Fredistä eli poika jatkaa isänsä polkuja.

Jouluaaton illan HOO vietti mamin töissä kehitysvammaisten palvelutalossa. Veli on vieraillut töissä aiemminkin ja niinpä se voikin chillailla kettiön lattialla, kaikkien ihanien joulutuoksujen keskellä.

 
Yhden sortin tonttu.
 
Joulupäivänä mami hyökkäsi pojan kanssa autoon ja lähti puksuttamaan kohti Turkua. Siinä ei taaskaan pojalta paljoa kyselty. Turussa vierailtiin mummin Cebellä ja käytiin yhteislenkillä Ruissalossa.
 
 
  
 
 
 
 
 
 
Olikin aika aktiiviloma. Keskiviikkona tavattiin vielä Fredi-papi, Pirre ja E-K. Kävelylenkillä kaikki meni hyvin.. Sisätiloihin tultaessa urokset olivat hieman kiivaalla tuulella ja joutuivat vuoron perään koiraportin taakse.
 
Nyt muutama sananen mamilta.
Tänään vuosi vaihtuu. Uusi vuosi on toivottavasti parempi meidän koiramaailmassa. Veli kävi tänä vuonna läpi suuret jalkaleikkaukset ja on toipunut niistä paremmin kuin osattiin kuvitellakaan. Allin elämä on tasapainoilua pihan vahtimishommien ja Velin välillä. Sillekin syksy oli raskas, kun joutui pidättelemään itseään, ettei potilaalle sattuisi mitään. Hyvillä mielin tässä nyt otetaan vastaan tulevaa vuotta.
 
 

5 kommenttia:

 1. Ihana HOO! Vikasta kuvasta tulee hyvälle mielelle. :D

  VastaaPoista
 2. Hyvää uutta vuotta "naapurin" karvakorville!

  Menin ja sähläsin noiden blogien kanssa, niin hukkarin kokonaan teidät, onneksi vain hetkeksi. Kipan blogi pelasti :). Nyt klikkasin itseni lukijaksi, joten päivitykset eivät jää välistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kipan pajan!! :D Kiva, kun oltiin vaan pikkasen aikaa hukassa. Oikein paljon terveisiä Velmulle ja Tyynelle!!

   Poista
 3. Veli on niin onnellisen näköisenä lumihangessa ollut sukeltelemassa! <3 Tästä vuodesta tulee selvästikkin parempi :)

  VastaaPoista