maanantai 13. toukokuuta 2013

Munat kuoriutuneet!!

Täällä ollaan kovasti odoteltu HOOn ja Muumin rakkauden munien kuoriutumista. Kukaan ei tiennyt kuinka kauan Muumi edes hautoo? Mami lähti humputtelemaan Kööpenhaminaan helatorstaina ja jätti meidät tänne hoitotätien huomaan. Munat olivat rauhallisia vielä lauantaina, mutta äitienpäivänä alkoi munista kuulua ritinää ja rutinaa. Ja aika nopealla tahdilla ja kätilöiden (Kiitos tante röda og röda) avustamana munista kuoriutui kaksi pikku-Muumia ja yksi pikku-HOO ja pikku-kenguru!!! Pitkään mietittiin, miten noista  kahdesta voi syntyä kenguru... Kunnes alettiin tutkimaan pojan sukutaulua. Sukutaulusta löytyi Australian champpiooni Rojen Maximus, joka on astunut 17 narttua!!! Siinä meille selitys ja yhteys kenguruihin. 

Tässä ensimmäinen kuva lapsukaisista.

Epäileväinen täti.

Tarttee hiukka hoitaakin tuota.

HOO-isukki tarkistamassa, etten ole liian kovakourainen pikku-Muumille.

Jos olet kiinnostunut näistä pikku viikareista, laita kommenttia. 
Me, Alli ja HOO, sitten päätetään kenelle vastuulliselle henkilölle/perheelle voidaan yksi pienokainen luovuttaa. Yhdelle perheelle siis yksi ja yhteensä 4 perhettä. (Mun, mamin, oli pakko korjata tätä tekstiä, kun toi Alli oli innostuksissaan kirjoittanut epäselvästi.)

 Kaikille tiedoksi, emme ole ottaneet ennakkovarauksia, vaikka halukkaita 
perheitä on ollut tyrkyllä.

12 kommenttia:

 1. Niin siis, Muumitaloonhan nuo pienokaiset kuuluvat. Saa siis lähettää Raisioon - täällä on kaksi hoivaviettistä parsontyttöä odottamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muumitalon toive on kirjattu ylös. Mamikin sanoi, että hän on tuntenut Muumitalon emännän jo lapsuudesta asti... Eli varmaankin varteenotettava perhe kyseessä. T. Alli

   Poista
 2. Siis pidättekö itsellänne KOLME!!! Ja yksi vain luovutetaan. Ihan omaksi vai sijoitukseen?

  Mä saattaisin olla kiinnostunu tuosta kengurusta. On niin söpö. Aina oon tykänny Australiasta, vaikka en oo siellä ees käyny. Pikku Kenguru vois sopia meidän jengiin aikas hyvin. Nimikin jo olisi - Kengu. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alli tarkoitti sitä, että yhteen perheeseen yksi... Olipas se taas hutilo! :)

   Poista
 3. Joko Muumi on toipunut synnytyksen järkytyksestä kun ei tiennyt moiseen pystyvänsäkään. Olen miettinyt mitä tapahtui Muumille kun hänen voinnistaan ei ole raportoitu halaistua sanaakaa. Nimimerkki Muumin känppis. PS. Cebe Turusta hoitaisi mielellään pienintä tulokasta hartaudella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Muumin känppis! Kiitos, kun olet ollut huolissasi Muumin voinnista. Kaikki on sujunut kuin tanssi, ettei ole ollut paljoa raportoitavaa. T. Alli

   Poista
 4. Täällä olisi myös koti tarjolla lutuselle vauvalle, kiinnostus olisi tuohon kenguruun tai sitten tuo pönäkkä vattainen poika muumi olis kans kiva! Sopis Nöttköttin perheeseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Nöttkötti-perhe! Pikkulintu kertoi, että teillä on kokemusta kaikenkarvaisista elikoista... Eli laitetaan perhe muistiin. T. Alli

   Poista
 5. kuinka pikku viikareiden kasvaminen/kotien etsiminen on edistynyt?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikarit ovat jo lähteneet koteihinsa ja odotellaan kuulumisia. T. Alde

   Poista
 6. Niin, Muumitalossakin oltais kiinnostuneita saamaan pientä päivitystä noiden pikkumuumien voinnista. Kohta ne kuitenkin muuttanee tänne, kun alkavat omillaan pärjäämään? Tänne on juuri kolme viikkoa sitten syntynyt kuusi leikkikaveria, jotka kaikki takaapäin katsottuna muistuttavat muumeja.

  VastaaPoista
 7. Mitenkähän mahtaa Muumitalon uusin tulokas voida? ;) t. Ralli-Alli

  VastaaPoista