keskiviikko 7. elokuuta 2013

Sankarikoirat

Pitääkin heti ensiksi kertoa meidän eilisestä urotyöstä.

Mami luki eilen paikallislehdestä, että tästä meidän hoodeilta on kadonnut kissa 2.8. Mietittiin HOOn kanssa, että jos sellainen kattiainen nähdään, niin ilmoitetaan kyllä heti.. niinkuin oravista, fasaaneista, roska-autosta, postipojasta yms. Kello alkoi olla iltakymmenen, kun katselin omenapuuta oravien toivossa. Niin meidän pihalla oli SE kissa!! Huusin HOOn haukkumisapuun ja me huudettiin ja ulvottiin mamille, että TÄÄLLÄ SE KISSA ON!! ON, ON ON!! Ekaksi ei tolvana ymmärtänyt mitään.. Komensi vaan nojatuolista.. "KISSSAAAAAAA!!! EI ORAVAAA!! KISSSAAAAAA!!", me huudettiin.. Pakkohan sen oli sitten tulla katsomaan. Pitkäkarvainen, mustavalkoinen, valjaat ja kaikki. Sitten se otti puhelimen käteen ja soitti ilmoituksen numeroon ja lähti ulos kissittelemään. Me kuitenkin jäätiin vielä ikkunaan varmistamaan, jos mami vaikka hukkaa kissan. "Kissa puun alla, pensaikossa, varaston alla...", me ohjattiin mamia. Eipä aikaakaan, kun pihalle ilmestyi mies ja nappasi kissin pensaasta kainaloonsa. Sai samalla pienen naamun käsivarteensa. Onneksi ei ollu mun nenä. Mami tuli sisälle ja sanoi miehen tulevan vielä käymään. Ootettiin siinä sitten kotvanen ja tulihan se takaisin. Oltiin HOOn kanssa vastassa, koska meidän ansiota koko kissin löytyminen oli. Mami ei ois takamustaan nojatuolista nostanu koko ehtoona ilman meitä. Sitten se esitteli meidät miehelle ja saatiin me löytöpalkkiokin. Saadaan seuraava ruokasatsi tilattua ilmatteeksi netistä. Turha mamin on enää tulla sanomaan, ettei me tehtäisi ruokamme eteen mitään.. Nytkin tienattiin haukkumisella ruuat. Ja ollaan sankarikoiria!!

Mutta mitäs pikkuisille kuuluu uusissa kodeissa??

PikkuVeli matkasi kesäkotiinsa Ruissaloon Ceben ja mamin mamin luokse. Cebe rakastaa uutta ystäväänsä ja kanniskelee sitä ympäri pihaa, iltaisin se menee nukkumaan pikkuVelin kainaloon.

PikkuKenguru muutti Espooseen Nasen, Bonon ja Kipan perheeseen. Se rakastaa nukkua yönsä pipossa ja pitää eväitä omassa pikku pussissaan.

Kengu harrastaa jumppapallolla pomppimista. (Kiitos kuvista Kipan paja)

Toinen pikkuMuumi jäi asustelemaan sijoitussopimuksella Parkanoon. 
Mikäs neitokaisen on ollessa...

Perheeseen kuuluu muitakin karvaisia: 2xpupu ja 2xlandseer-merkkisiä koiria.

Naapurissa asuu Isomuumi. HOO ei tätä kyllä tunnusta omakseen.

Hellyyttä pikkuMuumi saa perheen lapsilta yllin kyllin. (Kiitos kuvista perhe Mäensivu)

Neljäs pentusista, pikkuMuumi sekin, muutti Raisioon Muumitaloon, 
mutta meistä tuntuu, että se onkin Parson-talo. Pienen haistelun ja tutustumisen jälkeen se otettiin ongelmitta osaksi uutta laumaa ja tassunkäänteessä se sai itselleen kuusi uutta vilkasta sisarusta. Piimä ja penturuoka maistuu, samoin uni

Kiitos kuvista Elina ja Marko + kennel Scream Crackersin porukka.


4 kommenttia:

 1. Nyt mä en taas KESTÄ! Miten nuo teidän koirat voi olla noin fiksuja!!!!! HOO on kyllä ylittänyt odotukset, Allista tämän vielä uskookin helposti ;) Mutta valtavan hienoa sankarityöskentelyä, ruokapalkalla!
  Ja ihanaa että pikkuiset karvamöömööt on löytäneet niin hyvät kodit...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edelleenkään ole kovin varma tuosta HOOn viksuudesta, se nyt tekee kaiken mun perässä. :D t. Alli-palli-pakana

   Poista
 2. OHO - aikas hiano urotyö sulta Alli ja HOOlta tietenkin kans. HYVÄ TE!!!

  Ihana nähdä, että Kengun sisaruksillakin on hyvät kodit. Kengu tykkää jumppapallosta ihan tositosi paljon. On sen verran hyppinyt, että jonninsortin kasvupyrähdys on tapahtunut. Pitääkin laittaa kuvia. ;)

  VastaaPoista
 3. Wau kuinka mahtavia "sankaritököttäjiä"!!! Kyllä ovat palkkion todella ansainneet! Ihana myös nähdä, että muutkin Muumipojan sisarukset ovat saaneet mahtavan kodin! Täällä Muumipoju on nyt aloittanut reissut peruskoulun 2luokalla, samalla vahtii pienen pojan avaimista, jotta poitsu pääsee kotiin päivän päätteeksi!

  VastaaPoista