maanantai 26. marraskuuta 2012

Kuulumisia...

HOO kävi taas moikkaamassa ell Hanna-Leena Terhosta Veterissä. Jaloille kuuluu hyvää. Luutuminen on alkanut molemmissa jaloissa mukavasti ja seuraavan kerran poika menee Veteriin puolen vuoden päästä. Siihen asti toivutaan ja otetaan edelleen rauhallisesti. Liikuntaa lisätään fysioterapeutin ohjeiden mukaan.

 
Koirakuntosalillakin ollaan käyty ahkeraan. Koirafysioterapeutti Kirsi Piispanen kehui pojan kuntoutumista. Ja kun käytiin ulkona tsekkaamassa pojan kävely, niin Kirsi sanoi ettei uskoisi minkämoiset leikkauksen HOO on käynyt läpi. Jätkä oli ihan huskyna kaikista hajuista. Mamille tuli niin hyvä mieli fyssarin kommenteista, ei pojan vetohommista. Kuntosalilla poika kävelee vesiterapiaaltaassa jo kymmenen minuuttia, eikä sen jälkeen näy jaloissa väsymisen merkkejä. Miniportaat poika tulee alas mutta ylös HOO ei suostu menemään. Alku menee hyvin, mutta yht´äkkiä tulee päähän joku paniikkiajatus ja homma jää siihen. Mami joutuu vieläkin hakemaan pojan esim. sängyn päältä kun se ei uskalla hypätä niin korkealta.

Pikkasen on tietty tylsää kun mamikin on potilaana.
 
Mamikin tarvitsisi jotain fysioterapiaa. Loukkasi selkänsä kahvakuulassa ja on ollut meidän ilona nyt puolitoista viikkoa. Reippaasti se kävi hakemassa piikit lääkärihoitajalta ja on varmaan parantumaan päin... Me naurettiin ihan hännät kippuralla kun mami eräänä ehtoona laittoi koko selkänsä mitalle IcePoweria. Sitten se vaan huusi sängynpohjalta että on LIEKEISSÄ!!! Russelikin sen tietää että sitä saa laittaa vaan kipukohtaan.
 
HOOn papin asuinkumppani Pirre (PP alias Boldandbrainy Mafalda)
täytti 14.11. huikeat 4-vuotta. Synttäreitä juhlittiin lähipiirissä. Onnittelut!
 
Eilen oli joka vuotiset joulukorttikuvaussessiot!! Tässä kuvaussessioiden satoa muutaman vuoden takaa. Lempin tonttupuku on ollut hiukka piukee... ja Timppa-papa on ollut selvästi hämillään koristuksistaan.
 
 
 
Tässä kaikkien aikojen tonttujen tonttu!! HOO Moilanen.
 
Eilisestä sessiosta: mamia on huijattu. Russelitko muka iloisia ja eläväisiä koiria!!!
 

 
Vaikka me nyt hiukka apaattisia kuvissa ollaankin niin
HYVÄÄ JOULUN ODOTUSTA KAIKILLE!!

4 kommenttia:

 1. On ne vaan niin söpösiä! Simo lähettää terkkuja ja joulun odotuksen toivotuksia tonttulakkisille kavereille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos terkuista. :) Ollaan tänään oltu PIKKASEN energisempiä. ;)
   t. Alli

   Poista
 2. Vika kuva HOOsta on ihan huippu! HOOn kanssa jatkatte rauhalliseen malliin, niin hyvä tulee. Maltti on valttia.

  Toivotaan, että mamin selkä tulee nopeasti kuntoon.

  Joulukuvat = hih. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hiljaa hyvää tulee.. kummallakin mamilla ja HOOlla. :)
   t. Alli-palli-pakana

   Poista