tiistai 6. marraskuuta 2012

Sukututkimusta ja historian havinaa...

Aloittelin jo aiemmassa plokissa mamin kanssa HOOn sukututkimusta. Ollaan nyt päästy aika hyvin selville Puolan konttorin asioista. Poikahan on puoliksi polaani. Nämä polaanit asuttivat nykyistä Puolan aluetta jo varhaiskeskiajalla. Siitä polveutuukin pojan joka iltainen puolalainen polska ennen ruuan saamista, suomalaisuutta polskassa edustaa kirjava pirtanauha (yritetään saada videon pätkää). HOOn isä matkusti nuorena poikana kauas pohjoiseen ja asettui Turkuun. Mami ei varmaan koskaan lopeta ihmettelyä siitä, miten isä ja poika voi olla niin samanmoisia. Eiköhän se ole aika luonnollista?? Mamikin muistuttaa omaa mamiaan.

"Matkustan ympäri maailmaa laukussa leipää ja piimää vaan.", HOOn reissupapi.

Forever Friend Drapichrust aka Fredi aka papi


Pojan isoäiti: PL CH Wild Whisky Drapichrust
 
Pojan isoisä: PL CH Inverbrae Ambassador
 
Isoäidin ilme on vahvasti periytynyt poikaan. Isommat korvat ovat varmasti tulleet HOOlle Asta-mamilta. Isoäidin isä on Dynamic Dylan of Jack's Paradise (linkki sukutauluun, jossa on kuvia.) Tässä taas mami näkee paljon samaa kuin Hoon papissa. (Mami varmaan sekoaa kohta noiden tuijotusten kanssa.) Isoäidin äiti tottelee nimeä  Bambi Bethy of Cathy's  Cottage. Hyvänen aeka!! Tämähän jatkuu loputtomiin!! Hauskaahan näitä on ollut tutkia. Mutta meinaa lähteä lapasesta!!!

Velin mami: Dizeros Mamma Mia aka Asta. (linkki)
(HOO on toi marsu, jolla on molemmilla puolilla kylkitäplät.)
 
Velin eno: Dizeros Master Mind aka Nero. (linkki)
 
HOOn mami ja eno tulevat Ruotsista Dizeros kennelistä. Sisarukset asustavat nykyisin Turun seudulla. Eihän muuten ois HOOn vanhemmat tavannetkaan Turun talvisessa yössä. Siis poika on kovin kansainvälinen. Isä Puolasta, mami Ruotsista, syntynyt Turussa ja asuu Parkanossa. Isosiskona Alli: her Highness, Princess of United Kingdom of Urjala. 
 
 
 
Mami löysi tällaisia vanhoja ihania kuvia netistä. Me kaikki pyydetään kamalasti anteeksi, jos ollaan ny loukattu jonkun tekijänoikeuksia. Olivat niin kovasti aiheeseen sopivia.
 
Tulevan viikon suunnitelma. HOO  keskiviikkona 7.11. tarkastusrönkkeniin Veteriin ja perjantaina taas koirakuntosalille. Poika on saanut luvan nyt kiertää mun kanssa tuota meidän pikkupururataa. Asfalttilenkkejä tarvitsee vielä himmailla.
 
 
HOO sai ensirakkaudeltaan Selmalta Superdog-puvun.Selman mielestä poika on ihan super kun on selviytynyt reippaasti leikkauksista. Selma <3
 

8 kommenttia:

 1. Apua...Superdog-puku on himmee! :D

  Tietääköhän teiän mami tällasen Superdogiin liittyvän sanonnan:

  "Nopeampi kuin luoti. Voimakkaampi kuin veturi. Pystyy loikkaamaan rakennuksen yli yhdellä loikalla. Superdogi!"

  Ja sitten tuosta MIELENKIINTOISESTA sukututkimuksesta. Mä luulin, et toi eika kuva Fredistä oli HOO. Käsittämätön yhdennäköisyys todellakin.

  Ja ihanat nuo wanhat kuvat. Toivotaan, ettei kukaan nyt haasta sua Alli oikeuteen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viä ei oo tullu haasteita... t. Alli

   Poista
 2. Ihana pikku marsu ja superdog-asu <3

  -Tuija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo marsu ei oo enää kovin pieni eikä ihana. :D :D
   t. Alli

   Poista
 3. Hehee HOO, ollaankos me siis pikkuserkkuja? Minun äidin isä ja sinun äidin äiti ovat sisaruksia, eli meillä on sama isopappa :) Selvästi meissä on jotain yhteistä: valkoinen karva ja ruskeat korvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HOO sanoo että sullakin Nana on varmasti maailman parhain luonne ja oot muutenkin hurmaava jne. jne. Suvun perintöä. :)
   t. Alli

   Poista
  2. Me ollaan täällä kyllä vähän kateellisia, kun teillä on niin hieno tää sukualbumi, meillä kun ei oo kun yksi epäselvä kuva mun vanhemmista :( Ja mun vanhemmat on jo niin vanhoja ettei ne taida tämmösestä intendentistä mitään ymmärtääkään.

   Poista
 4. Alli - kerros mamille, että se on haastettu! Haaste löytyy blogistani. ;)

  VastaaPoista