tiistai 5. maaliskuuta 2013

Super-HOO

Tänään tiistaina oli Velin viimeinen fysioterapia. Mut jätettiin talovahdiksi ja odottamaan huomista, jolloin mä menen käymään lääkärissä. Tarviin rokotuspäivityksen sekä oikeaan silmääni on tullut joku juttu. Se vaan vuotaa vettä. On jo vuotanut jonkun aikaa (lue: pari vkoa), mutta mamin flunssan vuoksi ei olla päästy lääkäriin.

Siis poika oli tänään koirakuntosalilla Nekalassa. Sanna-Raipe Helmistä ei näkyny. Kun mami ja fysioterapeutti Kirsi Piispanen juttelivat menneestä parista kuukaudesta niin poika meni itsekseen puomirataa edestakaisin. Ei tänne olla tultu juorumaan.. hommiin vaan. Pojan henk.koht. lämmittelyn jälkeen HOO hierottiin.

 
 
Seuraava oli vuorossa portaat. Poikahan ei tykkään ns. kananportaista (pieni askelmaväli).  Epävarmuutta oli edelleen alastulossa.
 
"Tätä pitää nyt miettiä."
 
Tasapainotyyny on jo helppoa kuin heinän teko.
 
Koordinaatioreeniä.
 
Poika keksi astua askelmien päälle.
"Tyyli on vapaa, kunhan miettii minne käpälänsä laittaa. "
(Aika hyvä elämän ohje muuten.)
 
Näin tehdään onnellisia koiria. Kuntoilua ja kehumista oikeassa suhteessa.
Kiitos Kirsi. Kuntosalille oli aina kiva tulla. Tässä linkki Koirakuntosali.
 
Mami kävi hakemassa meille lihakastikkeeseen kastetut puruluut. Ihania!
Hiukan se valitti, että koko torppa haisee ihan gulassille.
 
 
Loppu hyvin, kaikki hyvin. Jos näette tän tyypin lentelevän teilläpäin,
niin se on meidän HOO.
 
Tästä kaikki alkoi 8/2012.

13 kommenttia:

 1. HOO on tosi oma-alotteinen - hyvähyvä! Toi superdogikuva on tosi hauska! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tuota oma-aloitteellisuutta on jopa liikaa.... T. Alli-ankerias

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sori Alli, tottakai sä oot IHANA! Oltiin vain niin sekaisin, kun oli vaan HOOn kuvia.

   Poista
 3. Just kattelin ikkunasta ulos ja näin sinisen välähdyksen, se oli siis HOO. Kuntosali näytti mukavalta :)

  VastaaPoista
 4. Hei! Löysin bloginne pari kuukautta sitten etsiessäni tietoa koirille tehdyistä osteotomioista. Meidän nyt 8kk ikäiselle mäyräkoiralle tehtiin tammikuun lopussa osteotomia oikean jalan kyynärluuhun Veterissä. On ollut mielenkiintoista seurata Velin toipumista ja kuulla, että tästäkin voi selvitä :)

  Miten "keksitte" lähteä koirakuntosalille? Suositeltiinko sitä lääkärin kautta vai olitteko omatoimisia? Mietin, missä vaiheessa leikkauksen jälkeen sinne voisi suunnata. (Unohdin tietenkin viime käynnillä kysyä Terhoselta, voisimmeko mekin mennä salille kuntoutumaan. Ehkä pitäisi soittaa ja kysyä tai olla yhteydessä sinne salille.) Leikkauksesta on kulunut jo 2kk ja mieli tekisi tehtä kaikki toisen toipumisen eteen. Liikuntaa ainakin on saatu lisätä reilusti ja katkastu kohta on lähtenyt luutumaan.

  Etta lähettää terveisiä kohtalotoverille!

  VastaaPoista
 5. Huomaain Veterin sivuilla linkin Koirakuntosalille. Kysyin Terhoselta olisiko siitä apua Velille ja sitten me jo melkein oltiinkin jo fysioterapiassa. :) Veli tykkäsi kovasti siellä käydä. Otin 5 kerran satsin, että terapiasta olisi jotakin hyötyäkin. Kirsi Piispanen on kyllä asiantuntija omalla alallaan. Tuollaiset leikkaukset ovat isoja juttuja ja haluaahan, että koira saa parhaimman hoidon.

  Oikein hyvää kevään odotusta ja toipumista!

  VastaaPoista