perjantai 22. maaliskuuta 2013

HOOlla terffit Hanna-Leenan kanssa

Puolisen vuotta on kulunut pojan toisenkin jalan leikkauksesta ja oli tarkastusröntgenin aika. Mamilla oli ollut pikkuisen kuumetta edellisenä yönä, mutta päätti kuitenkin lähteä pojan kanssa Tampereelle, koska ei halunnut enää siirtää aikaa. Puolivuotta odottelua tuntui riittävän.

Kuvassa HOOn hännänpää Veterissä.
 
Rönkkenissä odottelua, että nukutus alkaisi vaikuttamaan.
 
Kuvat otettiin ja eläinlääkäri Hanna-Leena Terhosen teksti oli tällainen:
 
Veli käyttää jalkoja hyvin, ei arista kyynärien ojennusta/taivutusta. Pidemmän lenkin jälkeen tarvitsee vielä särkylääkettä. Jalat kuvattiin rauhoituksessa.
Oikean jalan kyynärluu on luutunut hyvin. Vasempaan tulee jäämään todennäköisesti rako, joka on täyttynyt sidekudoksella. Nivelpinnat siistit.
Cartrophen kuuri annetaan 6 kk kuluttua, seuraavat kuvat vuoden kuluttua.
Eli vasen jalka on mitä on... mutta Hanna-Leena sanoi ,ettei kuitenkaan syytä huoleen. Mami olisi tietenkin toivonut että vasenkin alkanut luutumaan. Kyynärluun yläpuoli oli noussut niin ylös, ettei ollut saanut kunnollista luukiinnitystä alapuoleen. Aika hurjan näköinen oli kuva. Ja lääkärikin sanoi, että näyttää aika rujolta.. Mutta kyllä HOO sen kanssa pärjää, onhan se super. Poika jatkaa siis Hanna-Leenan kanssa treffailua, mutta vähän pidemmillä sykleillä. Sillä välin me pidetään pojan kanssa naakkavartioita.
 
 
 
Iloisia uutisia Muumilta. Muumi oli kaikessa hiljaisuudessa pyöräyttänyt neljä munaa. En kyllä tiennyt, miten Muumit oikeasti lisääntyy, mutta näköjään ne munii. Ehditäänköhän saada Muumin ja HOOn lapsia jo pääsiäiseksi?? Apua, musta tulee täti! Hulvatonta!
 
 
 
Koska aina höpistään vain HOOsta, niin tässä on kuva mustakin. Ja mullahan oli tässä rakkulainen silmätulehduskin. Käytiin mamin kanssa Hämeenkyrön Vet-Praxisissa Kirsti Syvärillä ja saatiin jos jonkinmoista silmätippaa ja -salvaa. Kuurit kestivät yhteensä yli viikon, mutta nyt on molemmat silmät kunnossa. Kirsti on mun luottolääkäri. Taas se sai nukuttaa mua oikein olan takaa. Ensin sain nukutuspiikin -> en toennut. Sitte kaasua -> paniikki ja mulle kakit pöksyihin. Kunnes ainetta suoraan suoneen, niin vihdoin tää russelilikkakin rauhottui. Rakkulat puhkaistiin ja huuhdeltiin. Viimeksi kun multa poistettiin kohtu, olin lähdössä mamin perään, vaikka olin ollut jo ihan velttona lattialla. Iloisia uutisia oli lääkärikäynnissä se, ettei mulle ollut tullut yhtään grammaa lisää kohdunpoiston jälkeen. Ehkä toi HOO on pitänyt siitä huolen...
 
Hyvää kevään odotusta, toivoo  Allinne

4 kommenttia:

 1. Super-HOO on ehta SUPER-dogi.

  Naakkavartiossa olevan Allin eli siis sun :D kuva pisti naurattamaan. Toi asento on niin mahtava - kunnon jökötys. Niin tuttu, niin tuttu tuo tytsyrusselijökötysasento! :D

  Onnitelut tulevalle tätille! :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naakkavartioinnissa en ehtiny vetää vattaa sisään, kun mami jo räpsäs kuvat.. Kaamee pömppö! T. Alli

   Poista
 2. Hyvä Veli, Hyvä VELI!
  Nonni! Täällä nyt sitten jännitetään, minkälaisia vauvoja munista kuoriutuu. Neljä Hoo Moilasta lisää joilla on muumin korvat ja häntä? Heti varaan yhden!
  Onnittellut tulevalle Alli tädille!:)
  Alli olet aika sissinä lääkärin aineita vastaan, respect!
  Toivottavasti silmät voivat jo paremmin, ethän laseja saanut?
  Mukavaa pääsiäistä teille:)

  VastaaPoista
 3. Silmät ovat jo kunnossa. Vuotaminen loppui heti, kun rakkulat oli puhkaistu. Muakin pikkasen jännittää, mitä noista munista syntyy... T. Alde

  VastaaPoista