tiistai 11. maaliskuuta 2014

Maaliskuun kuulumiset

Koska näille seutuville ei  tullut kunnolla lunta, ollaan saatu nauttia edelleen pitkistä metsälenkeistä. Käytiin pariin otteeseen Seitsemisissä. Vanhat tutut kotimaastotkin ovat tulleet jälleen tutuiksi. Pikkasen saatiin räntäsadettakin niskaamme.

HOO tähyää, jos kotimetsässäkin näkyisi susia.

Käytiin viime perjantaina mökillä. Mami oli saanut tehtäväkseen lämmittää mökkiä vieraita varten. Ihmeellistä, että noi poikakoirat ovat karkaavaisempia kuin me tytöt. HOOhan karkasi tietenkin kahteen kertaan, kun mami oli sisällä lämmityspuuhissa. Ensimmäiseltä reissulta poika saapui ihan itsenäisesti takaisin. Toisella kertaa mami joutui hakemaan pojan naapurin tunkiolta makkarakeiton tähteitä syömästä. Hoh hoijjaa... Mä haukuin ja komensin poikaa ottaamaan pari perunaa mukaan, mutta mami nappasi HOOn kainaloon ja sieltä sitten tultiin aika vauhtia ilman pottuja. Jäi sitte herkut saamati.

Vuodet vaihtuu, mut puuhat vaan pysyy samana.

Viime vuonna tähän aikaan vedettiin pojan kanssa ralleja jäällä...

Täällä o jäätyny pupun papana.

Mökillä käytiin siis perjantaina ja seuraavana aamuna poika oksensi keltaista kuohaa. Mami sanoi, että ahneella on jonkinmoinen palkka. Ajateltiin, että se oli vetäny pottuja liikaa ja saanut siitä mahanpuruja. No, sama toistui sitten sunnuntaiaamuna ja vielä päivälläkin. Homma ei vaikuttanut hyvältä, kun HOO oli muutenkin kokoajan sen näköinen, että oksu tulee justiinsa. Illalla löytyikin maton päältä kuohaa ja sen keskellä ISO palanen männyn kaarnaa. Ei siis mitään mahanpuruja vaan mahankaarnaa. Kaikkee ton pojan pitääkin vetää.

Potilaan kommentti:"No, se kaarna vaikutti ensin ihan syötävältä, 
kunnes alkoi möyrimään.."

2 kommenttia:

  1. Hianot lenkkeilymaastot!
    HOO - pitää aina kysyä lupa assarilta, ennen kuin syä mitään!!!

    VastaaPoista