tiistai 4. helmikuuta 2014

Uuden vuoden alku..

Vuosi taas vaihtui ja mä täytän tänä vuonna 5v. Miten aika kuluukin niin nopeasti? HOOkin täyttää tänä vuonna kolme. Juurihan se oli ihan kamala kirppu, joka roikkui mun perässä päivät läpeensä. Alku vuosi on ollut aika kiiruista. Ennen tulipalopakkasia käytiin pitkillä metsälenkeillä ja tutustuttiin yhteen uuteen tyyppiinkin.



Ollaan törmätty tosiaan uuteen tyyppiin, portugalin podengo Nikiin. Se on mamin ystävän koira ja asuu Jämijärvellä. Kauas pohjoiseen on se Portugalista eksynyt. Käytiin porukkalenkillä Jämillä ja kivaa oli. Onneksi HOO on itsekin melkein vierasmaalainen, niin niillä riitti juttua eikä uromaista pullistelua tarvittu. Musta Niki on todella hassun näköinen herrasmies ja mamia himottaisi nyppiä sen haivenet. 


Meille on myös hankittu uusia tuotteita. Saatiin uusi Lennol-merkkinen peti. HOO on vaan ominut sen ja  mulle jää riput. Kyllä siinä kelpaa pojan köllitellä.


Tulevan kevään vesisateita varten mami hankki Hurtan sadetakin. En oo kamalan onnellinen tästä, mutta tarpeeseen kuulemma tulee. Kiitos Muumitalon parson-neideille, jokka tyhjenteli vaatekaappejaan.

Tän kanssa mä tahdon olla ihan incognito.


Tasapuolisuuden nimissä puettiin se HOOllekin.

Pitkän odottelun jälkeen tuli ne tulipalopakkaset. Parhaimmillaan mittari näytti -27 ja sehän on russelintassuille ihan kauhistus ja mun paljaalle vattanahalle. Juu ja tulipalopakkanen olikin oiva nimi tälle ajalle. Näillä seuduin paloi seurakunnan leirikeskus ja sitten viä vanha koulu. Pakkasta tosiaan oli, mutta lunta ei näkynyt. Mutta me nähtiin kotikoskessa saukko.


Siellä se saukko vipeltää. Ollaan käyty ny joka päivä kattelemassa, jos sitä näkyisi.

Tänään HOO ja mami kävi Koirakuntosalilla Tampereen Nekalassa. Viime kerrasta on n. vuosi. Kirsi kehui HOOta: sopivan kokoinen hoikkeliini, mutta kuitenkin lihaksikas. Poika käytettiin tassuvaa'alla, jossa todettiin, että vasenta etujalkaan HOO keventää n. 1 kg verran. Vasen etujalka onkin se ns. huonompi. Sitten hierottiin ja alaselästä löytyi pieni jumi. HOO onkin alkanut taas ottamaan takapomppuja. Hieronnan jälkeen poika halusi mennä vielä miniportaille ja menikin ne ylös-alas ihan reippaasti. Vuosi sitten mentiin pari porrasta ja sitten tuli kauhu. Viimeiseksi vielä esterata, joka onkin ihan lemppari.

Reissulaiset tulivat Tampereelta... ja sitten pojan sydän särkyi. HOOn eka tyttöystävä Selma oli päivittänyt plokiaan ja etsii itselleen Jussirusselia. Maansuru!



Me odotellaan kovasti lunta, että mami pääsisi hiihtämään. 
Sillä alkaa meinaan pipo aika pahaste kiristymään.

2 kommenttia:

  1. Voi Hoo <3 Parantele jalkojasi ralleja varten, yritän tässä salaa pakata matkalaukkuja ja muuttaa teille heti kun mamin silmä välttää! Tässä voi mennä tovi, koska matkalaukkuni on vaatekomeron ylimmällä hyllyllä. Voi kun olisin russeli joka osaa kiivetä seiniä pitkin....Sopiikohan tää järjestely Allille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moro S! Kyllähän se mulle sopii, että muutat tänne. HOO saa syödä sitten sunkin korvat ihan tyngiksi.. Omat on jo ihan nysät. t. Alli-palli-pakana
      PS. VINKKI: Jos tarttee päästä ylöspäin maantasalta, niin Lempi-vainaa kiipes aina kaapissa imurin päälle, kun tennispallot olivat ylähyllyllä piilossa. :)

      Poista