sunnuntai 26. elokuuta 2012

Mami viilistelee...

En tiedä mikä tota naista oikein vaivaa mutta se haki kellarista jonku tollasen mötikän ja alkoi melkein vetisteleen läppärin ääressä. Kunnes se kertoi mulle Lempi-russelista, joka on asunut meillä ja Timpasta, jonka hieman tunsinkin. Se halusi katsoa myös mun vauvakuvia.


Mä oon tässä kauhian piäni. Ekan rokotuksen aikaan painoin 1,7 kg.
 
Piänenä myös väsyttää....
 
 
Tässä Lempi (7.5.1998-25.11.2009). Se rakasti tennispalloja vähän niinko mäkin. Kiipesi esim. siivouskaapissa imurin päälle että ylettyisi palloihin. Todella ihmis- ja lapsirakas. Ainut koira mitä Lempi sieti oli Timppa-papa, mutta kissat saivat läppästä sitä puukasojen takaa minkä halusivat. Lempi oli viettänyt pentuaikana paljon aikaa hevostalleilla ja tutustunut siellä kisuihin. Syyskuussa 2009 Lempillä todettiin imusolmukesyöpä ja marraskuulla vointi huononi ja se saateltiin sateenkaarisillalle.
 
 

 
 
Jotkut ovat varmaan Vuodatuksen puolella lukeneetkin Timppa-papasta (26.8.1994-27.7.2010). Papa oli isän puolelta afrikkalainen ja äidin puolelta pälkäneläinen. Se oli seikkaillut lentäjä-ässänä jossain sodissa ja Noormandian maihinnousunkin oli kokenut. Mamikaan ei kaikkia muistanut. Olen sovitellut papan lentäjätakkia HOOlle mutta sillä ei ole vielä tarpeeksi ns. munaa kantaa takkia. Joskus sitten.
 
Papa katseli paljon ikkunasta ja muisteli nuoruuden seikkailuja.
 
 
Edelleenkin mamin sydän pompsahtelee näille vanhoille russeleille.
 
 
 
Mullakin oli siis kunnia tutustua papaan.
 
 
Tässä vilmi HOOn pentupuuhista. Mami oli laittanut mattorullan esteeksi ettei HOO pääse sähköjohtoihin. Tietenkin HOO oli heti valmiina luolailemaan.
 
 
 
Timo ja Lempi pelasivat koripalloa aina mökille päästessään. Papa kuljetti ja Lempi oli puolustaja. Ikää papalla on tässä ainakin 13-vuotta. Ei paljoa ikä paina kun tullaan ruusupuskan läpi.
 
 

5 kommenttia:

 1. Toi oli ihan hulvatonta, kun Timppa-papa paineli läpi ruusujen! :D

  Timppa-papan kuvia oon ennenkin juuri tuolla vuodatuksessa nähnyt ja noi korvat - IHANAT, pystyt korvat. Noi kolme kuvaa, joissa papa on mukana, ovat kaikista parhaat. En yhtään ihmettele, että sun mamia itkettää. Kuvien kautta kyllä tajuaa, kuinka tärkeitä papa ja Lempi olivat ja ovat edelleen.

  Ihania kuvia susta Alli! Söpö olit pentuna, mutta russelien söpöys kyllä kasvaa exponentiaalisesti iän myötä!

  Kiva postaus! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi pitänyt laittaa vielä tuohon HOOn luolailemiseen kommentti, ettei aikaakaan kun mattorulla oli vedetty keskelle lattiaa... Miten tuollaisella marsulla oli härän voimat tai sitten tassuissa oli hyvä pito? :)

   Poista
 2. Ihan mieletöntä pallon kuljetusta :D. Ja vauvakuvat on aina niin ihania...

  Tuija ja Velmu

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka suloinen tapaus Alli onkaan pentuna ollu!:) Ja kyllä oli vauhdikasta pallon kuljetusta, Selmalla samaa tyyliä :)

  VastaaPoista
 4. Lempi oli meidän Spottyn tytär ja kovasti samaa näköä, ainakin korvissa=) Spotty-pappa oli vastaanottamassa Lempiä sateekaarisillalla. Pari viikkoa aikaisemmin Spotty nukutettiin 16-vuotiaana.
  Ja Timppa-papa oli varmasti aikamoinen tapaus......
  Ihania kuvia, nyt teillä on siellä kaksi joita ei vanhuus paina=)

  VastaaPoista