perjantai 10. elokuuta 2012

MUUTTOPÄIVÄ!!

Mamilla meni hermot kun Vuodatus.net hävitti kaikki kuvat plogista. Siispä kamat kasaan ja muuttamaan. Siirryttiin tänne Bloggerin puolelle. Toivottavasti tää ny pitää jutut muistissa.

Paljon on tapahtunut.
Kaikkein akuutein juttu on nyt toi Velin jalkaleikkaussarja. Se vaikuttaa niin paljon munkin elämään. Ei remuamisia, ei piiitkiä yhteislenkkejä. Poika leikattiin viime tiistaina Veterissä Hanna-Leena Terhosen toimesta. Pojalle oli tullut kasvuaikana jonkinmoinen häiriö ja nyt vasemman etujalan kyynärluu katkaistiin läheltä kyynärniveltä. Luusta SAHATTIIN pala pois. Lääkärin tekstin mukaan heti luun katkaisun jälkeen kyynärluu asettui uuteen asentoon, jonka seurauksena kyynärniveleen kohdistuna paine ja kipu pienenee. Kyynärnivel jätettiin paranemaan ilman tukea ja ontumista voi olla hetken aikaa. Tässä linkki, jos haluat lukea lisää, mikä poikaa vaivaa.

Liikuntaa vain RAUHALLISESTI ja KYTKETTYNÄ!! Hei, poika on russeli. Kyllä mami on ollutkin purjeessa ulkona kun poika vetää aivan siperianhuskyna etujalat ilmassa. Kohta sillä on Fredi-papinsa pakarat!! VOV! Onhan se selvä.. Sisällä vaan makoillaan ja kun pääsee ulos niin satanen lasiin vaan!!!

4 kommenttia:

 1. Siinä saa kyllä omistaja harmaita hiuksia kun koittaa pitää russelin rauhallisena. Velille nyt paljon rapsuja ja Allille myös, aika kuluu nopsaan ja kohta saa taas painaa =)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, ettette tuon vuodatuksen tempun jälkeen hävinneet kokonaan. Pikku toipilaalle rapsuja.

  Tuija ja Velmu

  VastaaPoista
 3. No jesh, Alli ja Veli on back.

  Velille PALJON rapsuja ja Allille kans. Yritä Veli ottaa vähän iisimmin. Hiljaa hyvä tulee. Velillä onki sit aikas pinkeät pakarat ens kesänä biitsillä, jos nyt ihan keulimalla etenee. =)

  Mutta siis ihan oikeasti todella paljon rapsuja ihanalle Velille ja ihan varmasti tulet kuntoon Allin ja mamin hyvässä hoidossa!

  VastaaPoista
 4. Ei ollut kamalan kaukana, ettei laitettu hanskoja tiskiin.. kyllä niin harmitti. Mutta sitten aattelin että kyllähän näitä juttuja joku lukeekin ja itsekin on kiva lueskella noiden kahden karvasen touhuja.. Niinpä tein Allille uuden blokin. :)

  VastaaPoista