sunnuntai 12. elokuuta 2012

Potilaspäiväkirja

Melkein viikko on mennyt pojan leikkauksesta. Ensimmäinen yö meni klo 03:n asti vinkuessa, seuraava meni kulkien, kuolaten ja läähättäen. Taisi Velillä olla liskojen yö kaikista mömmöistä. Kolmas yö menikin sitten rauhallisemmin. Mami osti apteekista Zylkene kapseleita, joilla rauhoittava vaikutus. Pojan dosettiin kuuluu tällä hetkellä puolikas antibiootti kaksi kertaa päivässä, TehoBakt Pet-jauhetta, iltaisin annettava Metacam-liuos + kaksi kapselia Zylkeneä + ääretön määrä rakkautta ja hellyyttä. Mäkin olen kantanut korteni kekoon ja annan Velin olla rauhassa. Mitä nyt yksi päivä raahasin sen eteen pikkuhiiren, luun + pari palloa. Eipä se niistä paljoa innostunut ja päätin jättää sen villitsemisen siihen. Sitä paitsi se vaan makaa sisällä, eikä siitä ole mitään iloa.

Pojan kotimatka leikkauksesta meni hämärän peitossa.

Tässä poika jo relaa käpälä ja pili kohti taivasta.


Hymynkare suupielessä.. Tiedossa maksamakkaraa.


Mami sanoo että mun pitää olla kärsivällinen. Ja kyllähän mä koitankin. Se on ottanut mua nyt juoksulenkeilleen kun en voi remuta pojan kanssa ja se pelkää että mun vyötärönympärys laajenee!!!
Seuraavaksi voisinkin kertoa kesäpuuhistamme.. mökkireissuista, naapureista ja kyläilijöistä.

8 kommenttia:

 1. Way to go Alli ja Veli. Veli on hyvää vauhtia paranemassa ja Alli, sä oot kyllä viksu, kun annat Velin olla ihan rauhassa. Veli tarttee ny paaaaaljon lepoa.

  Mami on muuten ottanu teistä kivat kuvat tonne plokin laitaan. Vai ootteko ihan ite räpsiny kuvat?

  Meil on muuten arvonta käynnissä!

  T:Nasu ja Bono

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mami ne o räpsiny. Ei anna meidän koskea kameraan kun väittää että ME jätettiin se kerran laavun katolle. Joo ja joo.. ite jätti!!

   t. Alli Ankerias

   Poista
  2. TE mitään jättäny, se kyl uskotaan!

   T:Nasu ja Bono

   Poista
 2. Kyllä maksamakkaralla on enemmän parantava vaikutus, kun uhdelläkään lääkkeellä. Pikaista paranemista Veli.

  Velmu

  VastaaPoista
 3. Voi, Velille paranemisia ja Allille pitkäjänteisyyttä, kyllä te saatte taas pian rymytä!

  ps. Aika miehekäs tuo tuollainen pinkki kääre :D

  VastaaPoista
 4. Voi Veli :) Onneksi olet sisupussi! (Eli siis russeli ;) Meidänkin pitäisi muuttaa blogi tänne, mutta ei ole vielä ehditty..

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä Veli, täällä kohtalotoveri Jallu (käyttölinjainen cocker) kärsii samasta ongelmasta ja mitenkä sitä nyt muka osais rauhassa toipua, aika haasteellista... Mutta kyllä nää meidän sisupussit selviää, toivottavasti leikkauksesta on molemmilla toivottu hyöty!

  VastaaPoista