perjantai 28. syyskuuta 2012

Alli 3v. tänään!!

Olipahan eilen draamaa iltalenkillä. Mä jouduin kahden ison koiran taka-ajamaksi, kun mami yritti palauttaa niistä toista kotiinsa. Se on kans yks Panda-kerholainen, aina kaikkia pelastamassa. Mami päästi mut palautusoperaatiossa vapaaksi kun tiesi mun ahdistuvan remmissä, kun en pääse pakoon haistelevaa koiraa. Hän sitte kiltteydessään meni soitti talon ovikelloa, josta karannut koira oli peräisin. Avaamaan tuli poika ja samantein sisältä ampaisi iso, musta koira mun perään. Ei muutaku miljoona russelinjalkaa vatsan alle ja menoksi. Takaa-ajossa mä vaan juoksin peltojen ja metsien siimekseen, koska tiesin olevani nopeempi kuin ne kaksi köntystä. Mami oli huudellut ja vihellellyt ja pysäyttänyt autoja, etteivät ajaisi mun päälle. Juoksin kotiin, kun reitti oli tuttu monilta reissulta (vähän yli kilometri tietä pitkin) ja istahdin portaille muina naisina hengittelemään. Mami tuli kieli vyön alla vähän ajan päästä ja me halattiin ja pussattiin. Ensi kertaa se oli iloinen vaikka olin ihan peltosavessa.

Mutta tänään on mun synttärit. Kolme vuotta sitten synnyin Urjalassa. Äitini nimi on Lilli ja isäni Jeppe. Tekonimeni on Miranda (yäks!) Oon siis rekkaamaton. Ja tulin vähän niinkuin vahingossa tähän perheeseen, kun niillä oli niin kova suru edesmenneestä Lempi-russelista. Kotiintulo painoni oli 1700 g, et olin aika pieni. Olen ollut rotuunotossakin, mut se meni ihan reisille, kun luulivat mun olevan papukaija, kun yritin kiipetä mamin hartioille tutkimuspöydällä. Tai sitten olin vippetti kun jännitin selkäni köyrylle.

Mami tilasi mulle Postilta "Allin 3-vuotisjuhlapostimerkit", on toi poikakin niissä mukana.

 
Tässä pieni kuvakollaatio mun elosta ja menoista.
 
"Kuka on pissanut pedilleni?"
 
Oon ollu aika täpäkkä jo pienenä.
 
Eka ja viiminen mätsäri. Kuka ny haluaisi vieraan sormia kurkkuunsa?
 
Rrrrrakastan metsälenkkejä!
 
Timppa-papa ja mä
 
Mä oon pienestä pitäen tykänny käydä mansikkavarkaissa.
 
Ja tykänny poistuakin varkaista vähin äänin.
 
Timppa-papan 1. maailmansodan lentäjätakki.
 
HOO, mun paras kaveri kesästä 2011.
 
 
Synttärisankaruutta hieman himmentää parhaan kaverini sairastaminen. HOOlta otettiin tänään kipulaastari pois ja se on aamusta asti piippaillut ja välillä oikein itkenyt sekä ulvonut. Mami ja HOO lähtee iltapäiväksi vielä käymään Veterissä. Toivottavasti HOO parantuisi pian. Pus.
 
 

3 kommenttia:

 1. Pallljonnnn onnneeeeaaaa vaaaaaaan, palljonnnnn onnnnnneeeeeaaaaaa vaaaaaaaaaaaaaaaaaan, pallllllljonnnnnnn onnnnnneeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaa ALLI, sulllllle toiiiiivooooteeeeetaaaaaan!!!! =)

  Siis vähäks mageita noi synttäripostimerkit!

  Timppa-papan korvat = ♥

  Ja voi että tuo viimeinen kuva on kyllä ihqu.

  Älä huoli Alli. Kyllä HOO tulee kuntoon! HOOlle on tehty KAKSI suurta operaatiota, joten toipuminen ottaa aikansa. Nyt sun pitää vaan olla HOOn tukena ja turvana. Teillä on vielä monenmonta riemullista hetkeä yhdessä. Nyt on hieman alamäkivaihetta, mutta kohta taas elämä hymyilee.

  TSEMPPIÄ!

  VastaaPoista
 2. Myöhästyneet 3v onnittelut ja märkiä pusuja Velmulta <3. Harmittavasti mennyt tämä päivitys ohi, kun jostain syystä kaikki blogit ei näy tuolla hallintapaneelissa, ja pitäis muistaa kurkkia joitakin blogeja suosikkien kautta. Jotenkin hankalaa...

  Ja HOOlle myös voimahali.

  -Tuija kera Velmun ja Tyynen-

  VastaaPoista
 3. Niin ja vähän mageet noi postimerkit!!! Tuosta tulikin idea joulupostimerkkeihin....

  -Tuija-

  VastaaPoista