keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Potilaspäiväkirjaa...

Leikkaukset ovat nyt toivottavasti ohi. Urhealla HOOlla oli Veteristä tullessa kolme jalkaa sidoksissa. Oikea etutassu isossa paketissa, vasemmassa kanyylisidos ja oikeassa takajalassa suojasidos kipulaastarin vuoksi. Ehkä tällä sidosmäärällä poika nyt saa kiinnityksen Timppa-papan 1. maailmansodan aikaiseen lentäjäntakkiin?

Meille on rakennettu olohuoneen lattialle camping-alue. Viime kerralla siinä oli vain yksi patja. Tällä kertaa kaksi, koska poika nukkuu niin leveästi että viimeksi mami nukkui poikittain patjalla, navasta alaspäin lattialla. Tais olla lonkkaluut koetuksella??

Poika on reipas. Ensimmäinen yö meni piippaillessa klo 03 asti, jonka jälkeen kaikilta lähti taju. Aamulla poika oli hyvin tarkkaavainen ja hirmunälkäinen. Tosin puolalais-ruotsalainen kansantanssi jäi näkemättä, koska Fredi-papi ei ole ehtinyt opettaa puolalaista takajalkatanssia. Nelijalkapyörähdyksiin HOOsta ei nyt ole. Illalla se oli ruuaksi saanut vain sen verran jauhelihaa ja kuivanapua että antibiootti saatiin alas.

Pojalla sahattiin nyt 1-2 mm oikeasta kyynärluusta pois ja kyynärluu asettui taas paremmin paikoilleen. Tassujen ulospäin kääntymistä emme lähteneet korjaamaan, koska se on vain kosmetiikkaa. Pääasia että saadaan kyynärniveleen enemmän tilaa ja painetta vähemmäksi. Samalla kipu hellittää.

Oikeesti, mä lupaan laittaa yöksi sen satelliitin päähän.
 
Viime leikkauksesta ja tikkisolmupatista johtuvien antibioottikuurien vuoksi pojalla on nyt vasemmassa korvassa hiivatulehdus. Siihen saatiin korvatipat. HOOn ei tarvitse kuin nähdä tippapullo, niin se meinaa karata pinkviinin lailla pois paikalta.
Kipulaastari on myös hyvä juttu. Ensimmäisen leikkauksen kolme ekaa yötä olivat katastrofaaliset. Kun HOOlla oli niin paha olla. Nyt se nukkuu enemmän ja näyttää enemmän itseltään.
 
Tässä me fiilistellään leikkausta edeltävänä päivänä.
 
Anteeksi kuvien laatu. Mami jätti kesällä Canonin pihalle sateeseen ja nyt se sitten teki lopullisen stopin.

4 kommenttia:

 1. Voi että, hyvä kuulla että siellä HOO:lla edellistä parempi vointi. Pienen koiran kipu on niin kurjaa, kun ei oikein auttaakkaan osaa. Nyt vaan pitkää pinnaa ja nopeaa paranemista! :)

  VastaaPoista
 2. HOO <3

  Kirsi, Peppi ja Kalle

  VastaaPoista
 3. Eiköhän HOO ole nyt oikeutettu pitämään Timppa-papan 1.maailmansodan aikaista lentäjäntakkia. Se takki on kyllä pähee.

  HOOlle PALLLLJONNNN RAPSUJA ja lepoa kans! Rapsuja myös sulle Alli! =)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti HOOn leikkaukset olis nyt tässä. Pitäähän sitä nuoren miehen päästä jo pikku hiljaa olemaan normaali riehakas russeli, ja mielellään vielä ilman kipuja ja särkyjä.

  Rapsutuksia ja haleja HOOlle!

  Tuija kera Velmun

  VastaaPoista