maanantai 24. syyskuuta 2012

Velin 2. HOO-hetki

Huomenna poikaa taas viedään. Oikean etujalan operaatio kutsuu. Tasan seitsemän viikkoa on vasemman jalan leikkauksesta. Kauhulla taas ajattelen sitä ensimmäistä viikkoa ja oikeastaan ensimmäisiä öitä leikkauksen jälkeen. HOO itkee ja huohottaa, kulkee ja vinkuu. Onneksi mami on saanut järjestettyä työnsä niin että se on meidän kanssa kotona ekat neljä päivää. Toisaalta on ehkä helpompaa kun tiedetään mitä tuleman pitää.

Viime lauantaina kävimme mökillä ja poika sai painaa hetkisen aikaa vapaana. Voi sitä riemua! Ja voi sitä mamin riemua, kun löydettiin joku mädäntynyt herkkujutska, jossa me pyörittiin. Olihan mökillä muutakin kuin tuo herkku. Pojan nenä meinasi haljeta kaikista syystuoksuista. Aikansa sitä miniremuamista kesti, kunnes Veli sammahti totaalisesti sohvan nurkkaan ja nukkui siihen asti kunnes lähdettiin kotiin. Eihän se ole piiitkään aikaan saanut olla vapaana.

Mami pyhästi lupasi että ensi kesänä saadaan koluta kaikki kivet ja kannot ja tehdään retkiä sinne ja tänne. Kuka sitä ensi kesää ajattelee kun russelin mieli on heti-tässä-ja-nyt!

Ny maistuis pikkaset ruohot.
 
Jos mahtuisin, niin voisin mennä laiturin alle.
  
Yhtenä syyspäivänä poika (olin mäkin siä tallomassa sieniä) pääsi mangusti-, eiku, suppismetsälle.
Mamin ja munkin mielestä HOO on paremman näköinen kuin toi oikean puoleinen tyyppi.
 
 
HAKUNA MATATA!! Kaikille siihen asti kunnes saadaan päivitystä potilaspäiväkirjaan.
 

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä operaatioon!

  t. Tuija kera Velmun

  VastaaPoista
 2. Hih, Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä oli joskus sellainen KUIN KAKSI MARJAA - osio!!! Tässä tapauksessa alimpien kahden kuvan kohdalla lukisi: Kuin kaksi marjaa. Vasemmalla mangusti. Oikealla HOO :D

  Täällä peukut ja tassut ylhäällä huomista varten. Tsemppiä HOOlle ja kannustusjoukolle!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kipa: Mamin arkistoista löytyy muutama kuva noita "kuin kaksi marjaa"-juttuja. :) Se oli jossakin kohtaa ihan mahoton. :) t. Alli-ankerias

   Poista
 3. Oivoi, Villa Päivärinteellä Minni ja Luca niin tsemppaille teidän herra HOO:ta. Äitykkää ihan jännittää ja taitaa vähän harmittaa teidän tulema, paljon paranemisia jaksuja jo ennakkoon! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea leikkaukseen!!

  Kirsi, Peppi ja Kalle

  VastaaPoista